LILLET ROSE ROYAL KOKTEILIS

Lillet Rose Royal kokteilis puiki įžanga į savaitgalį. Lengvas, labai vaisiškas „spritz“ stiliaus kokteilis, dažniausiai vartojamas prie arba prieš maistą, kad sužadint apetitą. Lillet Rose aperityvas gaminamas Prancūzijoje, naudojant tris skirtingas vynuoges – Sauvignon Blanc, Semillon ir Muscadelle, taip pat pridedant šiek tiek apelsinų ir vaisių likerio. Puikiai derantis su vaisiais (greipfrutai, braškės) ir įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis (mėta, šalavijas) .

Lillet Rose Royal ingredientai:

  • Lillet Rose – 60ml
  • Greipfrutų sultys – 20ml
  • Cukraus sirupas – 10ml
  • Putojantis vynas – 80ml
  • Greipfruto griežinėlis

Lillet Rose Royal paruošimui reikalingi baro įrankiai:

  • Kokteilių plaktuvas (shaker)
  • Menzūrėlė (jigger)
  • Koštuvas (strainer)

Lillet Rose Royal paruošimas:

  • Į kokteilių plaktuvą pilame visus ingredientus išskyrus putojantį vyną.
  • Dedame ledą į kokteilių plaktuvą.
  • Gerai suplakę, koštuvo pagalba supilame viską į vyninę taurę.
  • Įdedame į taurę ledo.
  • Užpilame putojantį vyną ir įdedame greipfruto griežinėlį.


lillet rose royal kokteilis